Sylvie Aelvoet

Sylvie Aelvoet

MEOWdeluxe

Gedragscoach KAT
Lidnummer GC 0012

Sylvie van MEOWdeluxe biedt verschillende professionele diensten aan voor katten, doceert vachtverzorging bij Syntra Veurne en werkt als medisch secretaresse op de Faculteit Diergeneeskunde KHD te Merelbeke.

Als kattencoiffeuse ben ik vooral bezig met de vachtverzorging van katten in mijn kattensalon te Lokeren of bij de klanten thuis. Tweemaal per jaar geef ik les over vachtverzorging van de kat bij Syntra Veurne. Beginnende kattentrimmers kunnen bij mij in het salon terecht voor een individuele praktijkles. Bovendien is er in het kattensalon een aanbod van allerlei kattenartikelen die vacht- of gedragsondersteunend zijn.

Als Felinova Cat Coach kan u bij mij terecht voor preventief kattengedragsadvies, optimalisatie van de leefomgeving, verrijking voor de kat, basistrainingen en vooral ook begeleiding van seniorkatten. Begeleiding en ondersteuning van seniorkatten is trouwens ook mijn grootste missie!

Als kattenoppas aan huis, verzorg ik katten met de grootste zorg! Tijdens de oppasperiode ben ik dagelijks bij de kat en observeer ik automatisch het kattengedrag en de leefomgeving. Zo kan de oppasperiode ook gecombineerd worden met een gedragsconsult.

.

Bezoek mijn Youtubekanaal en volg me op
Pinterest.

“MEOWdeluxe is gespecialiseerd in vachtverzorging voor katten en coaching van katten en hun personeel”

MEOWdeluxe.

Eekstraat 53,9160 Lokeren,België