Sofie Vanwinckel

Sofie Vanwinckel

Brave Loebas

Gedragstherapeut HOND, KONIJN, KNAAGDIER
GT 0036

Bij Brave Loebas sta ik achter een persoonlijke aanpak waarbij zowel eigenaar als baasje centraal staan. Ik werk beloningsgericht en dit om de band te versterken en het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.
Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in dieren en was de keuze voor mijn opleiding als dierenartsassistente geen verrassing. In 2018 studeerde ik af als dierenartsassistente bij Thomas more Hogeschool en voelde ik dat er nog wat miste. Door mijn speciale band met de hond van mijn grootmoeder en mijn konijnen thuis wou ik graag verder leren over het gedrag van dieren. In Juli 2021 ben ik afgestudeerd als Clinical Animal Behaviourist bij Odisee Hogeschool. Hierna heb ik Brave Loebas opgericht om gedragsproblemen op te lossen en te voorkomen bij zowel honden als konijnen en knaagdieren.
Niet enkel het gedrag staat centraal maar ook hun welzijn wil ik verbeteren. Ook wil ik ervoor zorgen dat zeker bij de kleinere huisdieren (konijn en knaagdier) de vele misverstanden worden aangepakt. Ze blijven een van de meest onderschatte huisdieren.

Halensestraat 65,Halen,3545