Sedrick Vangronsveld

Sedrick Vangronsveld

Kwispeltherapie

Gedragstherapeut HOND
Lidnummer GT 0004

Sedrick Vangronsveld is gediplomeerd hondengedragstherapeut en blogger bij Kwispeltherapie. Hij is ook stichtend lid van vzw Vereniging voor Diergedragsprofessionals. Zijn aanpak is humaan en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Hij combineert jaren praktische ervaring met enkele van de meest gerespecteerde certificaten in het vakgebied.

Door lezingen te geven en maandelijks artikels te schrijven op zijn blog over de hond, wil hij preventief werken aan gedragsproblemen. Als hondengedragstherapeut helpt hij mensen en honden met als doel het welzijn van beide te verhogen en het gedrag aan te passen.

Tijdens zijn bachelor studies dierenzorg, ontwikkelde hij een speciale interesse in het gedrag van dieren. Zo heeft hij onder andere in Mokopane (Zuid-Afrika) een dwergnijlpaard getraind om deel te nemen aan haar eigen verzorging. In de zoo van Pretoria (Zuid-Afrika) heeft hij verrijking ontwikkeld voor jachtluipaarden en jakhalzen. Na zijn bachelor is hij dan ook een postgraduaat gaan doen in Applied Animal Beviour (Odisee). Hij blijft zich voortdurend bijscholen in de wondere wereld van hondengedrag.

Stevoortse Kiezel 223,3512 Stevoort,België