Laura Bangels

Laura Bangels

Gedragscentrum voor honden

Gedragstherapeut HOND, PAARD
Lidnummer GT 0021

Passie voor honden én een grondige kennis van hun gedrag zijn de fundamenten van het Gedragscentrum voor honden.

Het Gedragscentrum werd in 2009 opgericht door Laura Bangels, onmiddellijk nadat ze haar diploma Msc Dierwetenschappen, Diergezondheid-en gedrag met specialisatie ethologie aan Wageningen Universiteit heeft behaald.

Intussen bestaat het Gedragscentrum uit een sterk team van hooggeschoolde hondenexperts, elk met hun eigen achtergrond en specialisatie. Wij werken ook nauw samen met Canifit, een trainings-en revalidatiecentrum voor honden.

Het is onze passie om u te helpen uw hond weer beter te begrijpen, u inzicht te geven in zijn gedrag en samen met u op zoek te gaan naar haalbare oplossingen zodat jullie weer ten volle van elkaar kunnen genieten!

Centraal in onze werkwijze staat kennis over hondengedrag, meer bepaald wetenschappelijk onderbouwde kennis, de natuurlijke behoeften van honden, hun emoties en leefwereld. Het resultaat is vertrouwen, wederzijds respect en een onverwoestbare relatie, en dat wensen we iedere hond én ieder baasje toe!

U kan bij ons terecht voor begeleiding bij puppyopvoeding- en training, gedragstherapie, lezingen, workshops en opleidingen in hondengedrag.

Met passie en plezier,

Laura Bangels & Team GVH

Regio Lummen