Katrien Drijvers

Katrien Drijvers

Ubasti

Gedragsdierenarts KAT
Lidnummer GD 0027

Na mijn studies diergeneeskunde raakte ik gefascineerd door gedragsproblemen bij katten en daarom volgde ik de Postgraduaat Toegepast Dierengedrag aan het Kahosl. Ik leg me nu volledig toe op kattengedrag.

Bij Ubasti kunt u zowel terecht voor gedrag van uw kat (-ten) waar u een probleem mee ondervindt (bv. mijn kat plast naast de kattenbak), als voor preventief advies (bv. ik ga verhuizen, hoe pak ik dat het beste aan).

Ik werk bij gedragsproblemen graag nauw samen met uw eigen dierenarts, want dikwijls is er bij ongewenst gedrag ook een fysieke factor (bv. een blaasprobleem) die meespeelt.

Vroeger heb ik zelf ondervonden dat samenleven met een dier met gedragsproblemen niet steeds gemakkelijk is. Mijn doel is dan ook om de band tussen u en uw dier te behouden of terug te verbeteren.
Katten kijken op een andere manier naar de wereld dan wij mensen, dus een gedragsconsult start steeds vanuit de aard en de noden van de kat als diersoort, wat dan wordt toegepast op uw specifieke situatie. Begrijpen waarom een kat doet wat ze doet, is dus de basis om naar een oplossing toe te werken en terug een gelukkige kat én eigenaar te krijgen.

Herne (regio Ninove, Halle, Aalst, Geraardsbergen)