Karen Verdegem

Karen Verdegem

Happy Healthy Felifriends

Gedragscoach KAT
Lidnummer GC 0010

In 2001 studeerde ik als dierenarts kleine huisdieren af. In 2012 volgde ik mijn eerste opleidingen over het gedrag bij de kat. Als praktijkdierenarts werd ik regelmatig geconfronteerd met katjes met gedragsproblemen maar vond ik niet te kunnen helpen naar behoren.

Ik besloot dan ook in het Felinova Cat Coach programma te stappen en behaalde mijn diploma in december 2018. De praktijk heeft ondertussen een ISFM zilver status gekregen. Ik heb mij nog verder verdiept in kattengedrag en heb mijn diploma Applied Animal Behaviour (feline) Level 5 met onderscheiding behaald in oktober 2021 aan Compass Education.  Met trots ben ik nu dan ook Animal Behaviour Technician (feline).

In het najaar van 2019 volgde ik bij Syntra een cursus vachtverzorging bij de kat om zo op alle fronten een professionele aanpak te kunnen bieden en garanderen! Ik engageer mij als dierenarts in de praktijk en als Cat Coach aan huis, om vele katjes en hun baasjes gelukkiger te maken door mijn kennis toe te passen en adviezen op maat te geven.

Azaleastraat 19,9930 Lievegem,België