Jozefien Dirkx

Jozefien Dirkx

KALLIE. dierengedragstherapie

Gedragstherapeut KAT, HOND, KONIJN, KNAAGDIER
Lidnummer GT 0024

Jozefien Dirkx volgde het Postgraduaat in Toegepast Diergedrag aan University College Odisee in Sint-Niklaas, waar ze, op basis van wetenschappelijk onderzoek en dankzij lessen van experts van over heel Europa, het gedrag van huisdieren leerde begrijpen. Door haar eigen huisdieren en haar vrijwilligerswerk in dierenasielen in Spanje, Portugal en België deed ze ervaring op bij verschillende diersoorten, waaronder ook honden van allerhande rassen, kruisingen en groottes met elk een eigen verhaal.
Ook jou wil ze met veel toewijding helpen om je dier nog beter te begrijpen. Met KALLIE. dierengedragstherapie biedt ze daarom gedragsadvies, -therapie en -training op maat aan, voor zowel hond, kat, konijn en cavia als paard. Ongewenst gedrag kan wijzen op onderliggende stress voor het dier, maar ook de baasjes zitten vaak met de handen in het haar. Het doel van KALLIE. dierengedragstherapie is dan ook om dieperliggende inzichten in het gedrag van je dier te krijgen en deze inzichten samen om te zetten tot een haalbaar behandelplan.

Daarnaast ben je ook voor uitgebreide adviesmomenten, trainingssessies en theorielessen bij KALLIE. aan het juiste adres. Tips nodig bij de aanschaf van een puppy? Twijfels bij de introductie van twee katten? Of gewoon interesse in wat je hond je nu eigenlijk wilt vertellen?

Ze helpt jou en je dier(en) graag verder in het Nederlands, Frans, Spaans of Engels!

Limburg en Vlaams-Brabant vanuit Sint-Truiden