Josine Warnier

Josine Warnier

De Nijnerij

Gedragstherapeut KONIJN
GT0075

Hi, ik ben Josine, huisdiergedragskundige gespecialiseerd in konijnen en eigenaar van De Nijnerij.

Gebrek aan kennis en onbegrip over de basisbehoeften van konijnen zijn de oorzaak van veel welzijnsproblemen. Door middel van het informeren van konijneneigenaren en professionals over konijnengedrag en welzijn, draagt de Nijnerij direct bij aan het verbeteren van het leven van heel veel konijnen.
Ik wil alleen maar gelukkige konijnen en al mijn activiteiten vanuit De Nijnerij zijn hier op gericht.

In mijn ruime aanbod kun je kiezen welke aanpak bij jou past. Van online of live adviesgesprekken, live trainingen tot het herkoppelen van jouw konijnen en webinars.

Vanzelfsprekend ben ik dol op konijnen, leef ik al 20 jaar met hen samen en heb jaren lang vrijwilligerswerk met konijnen gedaan bij de Dierenambulance. Echter vind ik alléén ervaring met konijnen niet voldoende om een diagnose te kunnen stellen en andere huisdierprofessionals en konijnen eigenaren te kunnen adviseren bij een gedragsprobleem.

Vandaar dat ik na mijn Bachelor koos voor een wetenschappelijke opleiding op het gebied van huisdiergedrag. In 2012 behaalde ik een postgraduaat diploma van de internationale opleiding Postgraduate course in Companion Animal Behaviour and Welfare aan Odisee University College.

Aansluitend mocht ik onderdeel zijn van het team van huisdiergedragskliniek DAVALON als gedragstherapeut voor honden en konijnen.

Om expert te worden wilde mij na een aantal jaren specialiseren in één diersoort en dit als volledig zelfstandige. Ik richtte in 2018 De Nijnerij op en besloot me te focussen op het meest onbegrepen huisdier van Nederland en België : het konijn.

Als ‘Nijnoloog’ heb ik inmiddels een brede portfolio aan behandeling van diverse gedragsproblemen bij konijnen opgebouwd.
Ik schrijf regelmatig blogs voor diverse online platforms en magazines, om mijn kennis te delen die direct bijdraagt aan de missie van De Nijnerij.

Sinds 2015 ben ik verbonden als gastdocent aan de Postgraduate Course In Clinical Animal Behaviour aan Odisee en geef ik regelmatig gastcolleges aan aankomende dierprofessionals van MBO Yuverta en Zone college.

Laat mij weten hoe ik jou als professional of konijnenbaasje kan helpen en volg mijn activiteiten en konijnentips via https://www.instagram.com/denijnerij/

Maastricht,6226 BC