Ilse Rediers

Ilse Rediers

BehiVet

Gedragsdierenarts KAT- HOND
Lidnummer GD 0008

Als tweedelijns gedragsdierenarts heb ik mij uitsluitend toegelegd op diergedrag en dierenwelzijn. Ik werk daarom zeer nauw samen met een zeer groot aantal dierenartsen uit de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Mijn doel is om mensen een beter inzicht te geven in het gedrag en welzijn van hun hond/kat. Op die manier is het mogelijk een liefdevolle en hechte relatie op te bouwen op basis van vertrouwen en met respect voor elkaars noden en levenskwaliteit. Want niets is mooier in ons leven dan het voorrecht om te mogen samenleven met een hond/kat en oprecht te kunnen zeggen: Een hond/kat is “Man’s best friend”.

Je kan bij mij terecht met gedragsproblemen bij honden en katten, puppyschool, lezingen over diergedrag, dierenwelzijn en dierengezondheid en advies over de aankoop, opvoeding, gedragsproblemen en welzijn van honden en katten.

Behivet werkt ook mee aan volgende projecten:

  • Pup4Life: een project van de Limburgse Dierenartsen om eigenaars te helpen bij hun keuze van een gezonde en geschikte hond die bij hen past en bij de keuze van een fokker.
  • http://www.pup4life.be

  • Purpose Dogs: de VZW die een kweekprogramma heeft opgezet met als doel het optimaliseren van de fysieke en karakteriële kenmerken van assistentiehonden in wording op een wetenschappelijk onderbouwde wijze en met respect voor dierenwelzijn.
  • http://www.purpose-dogs.be

  • The Blue Dog: de VZW die kinderen en hun ouders leert omgaan met honden op een veilige manier.
  • https://www.thebluedog.org/nl

3583 Paal,België